Vignale staat voor een auto die is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Een Ford waarmee je kiest voor individualiteit en stijl, dankzij het gebruik van exclusieve materialen en kleuren. Een Ford Vignale is gebaseerd op uitmuntend vakmanschap. Dat ervaart de eigenaar als hij instapt en wegrijdt. De luxe van hoogwaardige materialen, een doordacht modern design en bijzondere functies dankzij ultramoderne technieken. Een Ford Vignale is ontworpen om zijn berijder en passagier weer te laten genieten van iedere rit.

De moderne interpretatie van Italiaans vakmanschap van de jaren 50

Vignale werd in 1948 opgericht door Alfredo Vignale in Turijn. In zijn werkplaats werden auto’s van onder andere Ferrari, Fiat en Lancia voorzien van elegante, zelf ontworpen carrosserieën. Stijl en vakmanschap kwamen samen in de meest bijzondere auto’s, veelal gebouwd in enkele of beperkte oplage voor de rijken der aarde. In 1973 kwam het merk, samen met Ghia in handen van Ford. Nu staat het voor de hoogste graad van perfectie binnen het Ford modellenprogramma met een ruime keuze aan personalisatie.
Ford Vignale bereikbaar in nagenoeg iedere prijsklasse

Ford vindt dat luxe zich niet hoeft te beperken tot auto’s in het premium segment. Ook de berijder van een compacte auto heeft recht op de zorgvuldige aandacht voor details en stijl. Daarom biedt Ford de Vignale belevenis al aan vanaf de compacte Ford Fiesta. In de middenklasse kunt u kiezen voor de nieuwe Ford Focus Vignale of de stoere en tevens luxe Ford Kuga Vignale. In 2015 was het de Ford Mondeo Vignale die als eerste werd geïntroduceerd. Nu bestaat de top van de range uit deze zelfde Mondeo, de Ford Edge Vignale en de Ford S-MAX Vignale.

De Vignale signatuur: exclusieve styling, bijzondere details

De Vignale versies onderscheiden zich van de andere versies in materiaalgebruik, comfort en afwerking. Het design van de modellen laat een verfijnde smaak zien. Vignale staat voor een bijzondere ervaring zoals speciale lederen bekleding, unieke velgen, een stijlvolle grill, de nieuwste technieken, lager geluidsniveau, extra bekleding op dashboard en middenconsole etc. Hoogglanzende afwerkingsdetails zorgen voor een chic accent. De Vignale modellen zijn te bestellen bij Auto van der Burgh.Vragen over de Vignale?Kom onze Vignales bekijken