Auto van der Burgh Maasdam


Auto van der Burgh is sedert 1954 actief in de Hoeksche Waard. Het bedrijf begon destijds in Maasdam met de reparatie en verkoop van landbouwwerktuigen en automobielen. In 1973 werd het bedrijfspand aan de Raadhuisstraat verruild voor de nieuwe locatie aan de Sportlaan 1 te Maasdam waar het tot op heden nog steeds is gevestigd.

Na jaren als dealer voor het merk Nissan te hebben opgetreden werd in 1984 gekozen voor het huidige Ford-dealerschap. In 1989 werd de landbouwtak afgestoten aan J. Stehouwer Mechanisatie BV te Maasdam.

In 1996 werd het filiaal aan de Jan v/d Heijdenstraat 20 te Oud-Beijerland geopend waarna in 1999 de hoofdvestiging Maasdam werd uitgebreid met een compleet Tankstation.

Op 1 september 2004 werd Autobedrijf Europoort, gevestigd aan de Daltonweg 1 te Hellevoetsluis, door ons overgenomen. De naam van deze vestiging is gewijzigd in “Auto van der Burgh-Brielle I BV”. Eind 2008 zijn wij verhuisd van Hellevoetsluis naar Seggelant-Oost 8 te Vierpolders/Brielle. Informatie over deze vestiging kunt U vinden onder "Lokatie" op deze website.

Op 1 juli 2008 werd Auto Ardea Spijkenisse BV, gevestigd aan de Boyleweg 4 te Spijkenisse, door ons overgenomen. 
Per 1 november 2014 zijn wij gestopt met de bedrijfsactiviteiten op deze vestiging Spijkenisse. Vanuit onze vestigingen Maasdam, Oud Beijerland en Brielle helpen wij u graag verder. Klik hier voor uw dichtstbijzijnde vestiging.  


Inmiddels bestaat het personeelsbestand uit ca. 70 werknemers waarvan een belangrijk deel reeds tientallen jaren bij het bedrijf werkzaam is.